Treffideitti.com

Tästä löydät netin parhaat treffipalstat yhdeltä sivulta! Lue lyhyt arvostelu ja klikkaa sen jälkeen itsesi nettitreffeille!

Netin parhaat treffipalstat

Kaikki treffipalstat listattuna! Lue treffipalvelun lyhyt esittely ja napsauta sen jälkeen palvelun nappia jos haluat kokeilla palvelua ilmaiseksi.

E-Kontakti – Paras treffipalsta

E-kontakti on luotettava kotimainen deittipalsta jonka kautta voit etsiä deittiseuraa netistä. E-Kontaktin omistaa Alma Media. Palvelu on luotettava ja tasokas, eli voit huoletta rekisteröityä palveluun. E-Kontaktiin rekisteröityminen on aina ilmaista.

Eliittikumppani – 30+ sinkkujen palsta

Eliittikumppani ei ole vain toimitusjohtajien ja lääkäreiden seuranhakupalvelu. Eliittikumppanin palveluun ovat kaikki tervetulleita. Kattava persoonallisuustesti auttaa sinua löytämään sen oikean. Eliittikumppaniin pääset rekisteröitymään täysin ilmaiseksi!

50Plusmatch

Suomen ainoa treffipalsta joka on tarkoitettu yli 50-vuotiaille sinkuille. 50Plusmatch -palvelussa sukupuolijakauma on balansissa, kun naisten osuus on 52% ja miesten 48%. Jos kuulut yli 50-vuotiaiden sinkkujen joukkoon, kannattaa sinun rekisteröityä tänne ilmaiseksi!

Match.com

Match.com on suuri kansainvälinen deittipalsta joka löytyy nyt myös Suomesta. Suurin osa käyttäjistä löytyy maamme suurimmista kaupungeista. Voit myös selata sinkkuja ulkomailta. Rekisteröityminen on ilmaista!

Nextlove

Nextlove tarjoaa seuranhakua eronneille ja yksinhuoltajille. Palvelun avulla vois myös hakea seuraa muista pohjoismaista. Nextloven rekisteröintiprosessi on nopea ja pääset nopeasti selailemaan sinkkuja. Rekisteröityminen ei maksa mitään!

Victoria Milan

Victoria Milan on maailman tunnetuin pettämissivusto joka on tarkoitettu heille jotka ovat jo suhteessa. Rekisteröinti on täysin anonyymia. Jos haet seksiseuraa, voi tämä palvelu olla sinulle sopiva. Pääset rekisteröitymään palvelun täysin ilmaiseksi alla olevan napin kautta.

Seuraajokaiselle

Seuraajokaiselle on luotettava kotimainen palvelu jossa on monta kätevää ominaisuutta. Palvelu ei ole yhtä tunnettu kuin muut kotimaiset treffipalstat. Palvelusta löytyy myös suomenruotsalainen versio (Kontakten.fi). Uudet käyttäjät saavat käyttää koko palvelu ilmaiseksi kahden päivän ajan.

Usein kysytyt kysymykset

Kannattaako nettitreffit jos haluan oikean parisuhteen?

Jos etsit oikeaa parisuhdetta, kannattaa sinun todellakin rekisteröityä treffipalstalle! Deittipalveluissa voit rauhassa käydä läpi sopivia treffikumppaneita ilman mitään paineita. Vaikka löytäisitkin deittipalvelusta täydelliset treffit, ei se tarkoita että hän olisi se oikea. Pääset kuitenkin treffipalstan avulla vauhtiin ja voit heti etsiä itsellesi uuden treffikumppanin. 

Lasketaanko nettitreffit oikeiksi treffeiksi?

Nettitreffit on ehkä hieman harhaanjohtava sana. Nettitreffit ovat ehkä enemmän alusta jossa voi tavata ihmisiä, keskustella rauhassa ja sen jälkeen sopia oikeat treffit. Kaikki jotka luovat profiilin treffipalstalle ovat etsimässä itselleen seuraa, joten treffipalsta on hyvä keino avata keskusteluyhteys. 

Mitä jos tuttuni huomaavat löytävät profiilini treffipalstalla?

Seuran etsiminen netistä ei ole millään tavalla noloa tai erikoista. Voit hyvin mielin luoda profiilit niin moneen deittipalveluun kun haluat! Netti on nykyään suosituin paikka etsiä seuraa, joten täältä on aina hyvä aloittaa. Jos joku tuttusi pitää nettideittailua outona, ei hän varmaan itse ole tätä koskaan koittanut.

Jos en pääsekään treffeille?

Tämä mahdollisuus on aina olemassa. Jos et millään tavalla löydä sopivaa seuraa, voi olla että jostain syystä kelpuuta yhtäkään ehdokasta. Nettideittailuun kannattaa lähetä avoimin mielin tapaamaan uusia ihmisiä! Joillakin treffipalveluilla mainostaa treffitakuuta, mutta tähän kannattaa suhtautua varauksella.

Voiko nettideittailu olla vaarallista?

Nettideittailu ei sinänsä ole millään lailla vaarallista. Olet yhteydessä ainoastaan netin kautta ja voit lopettaa keskustelut aina silloin kun haluat. Varoituskellojen pitäisi soida jos toinen osapuoli ei ehkä ole se joka näkyy profiilikuvassa tai jos joku pyytää sinulta rahaa. 

Onko nettideittailu todellakin ilmaista?

Kyllä, pääset tutustumaan uusi ihmisiin netissä ihan ilmaiseksi. Monella palvelulla saa kuitenkin maksullisia lisäpalveluja jos haluat parantaa mahdollisuuksiasi löytää sopivaa treffiseuraa. Jos et ole varma mistä treffipalstasta sinun kannattaisi aloittaa, voit tutustua Treffideitti.comin oppaaseen tästä.