Treffideitti.com

Lue Seuraajokaiselle.fin kattava infopaketti tästä! Katso onko Seuraajokaiselle sinulle vai sopisiko sinulle joku muu treffipalsta.

Seuraajokaiselle kokemuksia ja arvostelu

Lue artikkelimme Seuraajokaiselle -palvelusta, niin näet suoraan onko palvelu sinulle sopiva.

Seuraajokaiselle hyvät ja huonot puolet

Tietoa Seuraajokaiselle.fi -palvelusta

Seuraajokaiselle.fi on luotettava kotimainen treffipalsta joka on ollut toiminnassa jo vuodesta 1996. Tällä hetkellä palvelu on vanhin käynnissä oleva treffipalsta Suomessa. Palvelun käyttäjät ovat pääsääntöisesti porukkaa joka etsii itselleen vakaata suhdetta.

Vaikka palvelu onkin vanha, löydät sieltä monta toimivaa toimintoa ja yhteydenottotapaa. Palvelulla on myös sisarsivusto joka on suunnattu suomenruotsalaisille. Tämän palvelun nimi on Kontakten.fi.

Kenelle Seuraajokaiselle sopii?

Seuraajokaiselle -palvelu sopii heille jotka etsivät tositarkoituksella seuraa netistä. Väliaikaisempaa tai seksiseuraa etsivät eivät tule löytämään palvelusta sen kummemmin mitään seuraa. Emme löytäneet mitään tarkempaa infoa siitä minkä ikäistä käyttäjää palvelusta löytyy. Kuvien ja profiilien perusteella sanoisimme että käyttäjien ikähaitari on suhteellisen laaja. Käyttäjien määrä ei kuitenkaan päätä huimaa, jos vertaa muihin deittipalveluihin kuin esim. E-Kontaktiin. Seuraajokaiselle -palvelua ei kuitenkaan ole hirveästi mainostettu missään, mikä ehkä selittää palvelun jäsenmääriä.

Seuraajokaiselle on kuitenkin kaikin puolin toimiva ja persoonallinen deittipalvelu jota kannattaa koittaa jos etsii itselleen nettitreffejä. Jos haluat ehkä erottua muista, voit hyvin rekisteröityä Seuraajokaiselle -palveluun. 

Miten rekisteröidyn Seuraajokaiselle -palveluun?

Kuten kaikissa muissakin palveluissa, on rekisteröintiprosessi nopea ja helppo. Aloittaa täytyy sähköpostilla, omalla sukupuolella, etsittävällä sukupuolella, seuranhaun laadulla, iällä, horoskoopilla, kotipaikkakunnalla, maakunnalla ja profiilitekstillä. Profiilitekstiin saat kirjoittaa niin paljon kun vain jaksat ja kehtaat. Tekstiin ei kuitenkaan saa lisätä omia yhteystietoja.

Kun olet saanut profiilisi valmiiksi ja lähetät sen eteenpäin, tarkistaa ylläpito vielä profiilisi ennen kuin se julkistetaan. Jos profiilisi on esim. tyhjä, saat ilmoituksen että sinun täytyy lisätä tietoja ennen kuin profiilisi julkistetaan. Ennen kuin voit aloitta seuranhaun täytyy sinun täyttää palvelun Match-kysymykset. Nämä koostuvat parista kymmenestä monivalintakysymyksestä, mutta näiden täyttämisessä ei kestä kauan. Jokaiseen kysymykseen annat oman vastauksen ja myös ihannekumppanilta toivottu vastaus. Kun olet tämän täyttänyt, voit aloittaa seuranhaun!

Alla näet vielä koko rekisteröitymisprosessin. Deittiprofiilin tekeminen onnistuu helposti, koska sinun täytyy vain täyttää kaksi sivua. Tämän jälkeen pääset heti selailemaan sinkkuja. 

Seuraajoakaiselle kokemukset

Seuraajokaiselle -palvelun etusivu rekisteröityneille on ns. perusmallia. Sivulle on kuitenkin lisätty sen verran sisältöä, että sivu on ehkä hieman sekavan oloinen. Etusivulla näkyy ainakin oman profiilin tiedot, hallintapaneeli, juuri kirjautuneet jäsenet sekä uusia ja ehdotettuja profiileja. Sivuston tutkiminen vie ehkä hieman aikaa, mutta aika nopeasti löydät kaikki tärkeimmät toiminnot ja ominaisuudet. Ulkoasua ei olla varmaan uudistettu vähään aikaan, mutta palvelu toimii ihan hyvin kaikilla laitteilla. 

Netistä löytyvien kokemuksien perusteella, sanoisimme että palvelu ei ehkä toimi niin hyvin kuin luvataan. Toki täytyy muistaa että ne jotka kirjoittavat negatiivisia kokemuksia palvelusta, on kuitenkin vain pieni osa koko käyttäjäkunnasta. 

Paljonko Seuraajokaiselle jäsenyys maksaa?

Seuraajokaiselle.fi -palvelu jäsenyyshinnat:

 • 30 päivän paketti maksaa 15€.
 • 60 päivän paketti maksaa 20€.
 • 180 päivän paketti maksaa 30€.

Kaikki jäsenet saavat aina alussa kahden päivän ilmaisjakson. Jakso käynnistyy heti kun profiilisi on hyväksytty. Jäsenyyksiä ei uusita automaattisesti uudelleen, vaan ovat aina määräaikaisia. Maksutapana käy kaikki tavalliset luottokortit ja verkkopankkimaksut. Maksun voi myös hoitaa tekstiviestillä. Palvelusta löydät myös seuraavat yhteydenottotavat:

 • Tekstiviesti
  • Voit lähettää tekstiviestin suoraan kumppanin puhelimeen anonyymisti. 
  • Tekstiviestin hinta 0,185€/kpl.
 • Puhelut
  • Voit soittaa mielenkiintosi herättäneelle henkilölle täysin anonyymisti. Et siis tarvitse antaa omaan puhelinnumeroa heti, vaan voit soittaa deittipalvelun kautta.
  • Puhelut maksavat 0,369€/minuutti.

Miten Seuraajokaiselle perusjäsenyys eroaa maksetusta jäsenyydestä?

Perusjäsenen pakettiin sisältyy:

 • Profiilin luominen ja täydentäminen.
 • Muiden profiilien hakeminen ja katseleminen.
 • Flirttien lähettäminen.
 • Mahdollisuus katsoa kuka on vieraillut profiilissasi.


Maksettuun pakettiin kuuluu:

 • Viestien lähettäminen.
 • Kaikkien profiilien selailu.
 • Voit katsoa toisen käyttäjien kuvia.
 • Chat ja video-chat.
 • Voit ladata kuvia tai VIP-kuvia galleriaan.
 • Voit lisätä profiileja suosikkikansioosi.

Seuraajokaiselle käyttäjät ja profiilin yksityisyys

Suurin osa Seuraajokaiselle -käyttäjistä etsivät pitkäaikaista seuraa. Palvelussa on kaikenikäistä porukkaa ympäri Suomea. Käyttäjiä ei ehkä ole ihan yhtä paljon kun muissa suosituissa deittipalveluissa (esim. E-Kontakti ja Eliittikumppani), mutta ihan riittävästi käyttäjiä täällä kuitenkin on. Jos haluat hieman erottua porukasta ja kokeilla jotain uutta, voit hyvin kokeilla Seuraakaikille.fi. Palvelu on myös edullisempi kun muut kotimaiset treffipalstat.

Mikäli arvostat yksityisyyttä ja et halua että profiilisi ulkopuolelle, ei Seuraajokaiselle ehkä ole paras palvelu. Etusivulla pyörii koko ajan profiileja näytillä ja näitä voi klikata jos haluaa lisätietoja. 

Deitit

Sisällysluettelo

Seuraajokaiselle hyvät ja huonot puolet

Nettitreffit

Usein kysytyt kysymykset

Kannattaako nettitreffit jos haluan oikean parisuhteen?

Jos etsit oikeaa parisuhdetta, kannattaa sinun todellakin rekisteröityä treffipalstalle! Deittipalveluissa voit rauhassa käydä läpi sopivia treffikumppaneita ilman mitään paineita. Vaikka löytäisitkin deittipalvelusta täydelliset treffit, ei se tarkoita että hän olisi se oikea. Pääset kuitenkin treffipalstan avulla vauhtiin ja voit heti etsiä itsellesi uuden treffikumppanin. 

Lasketaanko nettitreffit oikeiksi treffeiksi?

Nettitreffit on ehkä hieman harhaanjohtava sana. Nettitreffit ovat ehkä enemmän alusta jossa voi tavata ihmisiä, keskustella rauhassa ja sen jälkeen sopia oikeat treffit. Kaikki jotka luovat profiilin treffipalstalle ovat etsimässä itselleen seuraa, joten treffipalsta on hyvä keino avata keskusteluyhteys. 

Mitä jos tuttuni huomaavat löytävät profiilini treffipalstalla?

Seuran etsiminen netistä ei ole millään tavalla noloa tai erikoista. Voit hyvin mielin luoda profiilit niin moneen deittipalveluun kun haluat! Netti on nykyään suosituin paikka etsiä seuraa, joten täältä on aina hyvä aloittaa. Jos joku tuttusi pitää nettideittailua outona, ei hän varmaan itse ole tätä koskaan koittanut.

Jos en pääsekään treffeille?

Tämä mahdollisuus on aina olemassa. Jos et millään tavalla löydä sopivaa seuraa, voi olla että jostain syystä kelpuuta yhtäkään ehdokasta. Nettideittailuun kannattaa lähetä avoimin mielin tapaamaan uusia ihmisiä! Joillakin treffipalveluilla mainostaa treffitakuuta, mutta tähän kannattaa suhtautua varauksella.

Voiko nettideittailu olla vaarallista?

Nettideittailu ei sinänsä ole millään lailla vaarallista. Olet yhteydessä ainoastaan netin kautta ja voit lopettaa keskustelut aina silloin kun haluat. Varoituskellojen pitäisi soida jos toinen osapuoli ei ehkä ole se joka näkyy profiilikuvassa tai jos joku pyytää sinulta rahaa. 

Onko nettideittailu todellakin ilmaista?

Kyllä, pääset tutustumaan uusi ihmisiin netissä ihan ilmaiseksi. Monella palvelulla saa kuitenkin maksullisia lisäpalveluja jos haluat parantaa mahdollisuuksiasi löytää sopivaa treffiseuraa. Jos et ole varma mistä treffipalstasta sinun kannattaisi aloittaa, voit tutustua Treffideitti.comin oppaaseen tästä.