Treffideitti.com

Lue E-Kontaktin kattava infopaketti tästä! Katso onko E-Kontakti sinulle vai sopisiko sinulle joku muu treffipalsta.

E-Kontakti kokemuksia ja arvostelu

Lue artikkelimme E-Kontaktista, niin näet suoraan onko palvelu sinulle sopiva.

E-kontaktin hyvät ja huonot puolet

Tietoa E-Kontaktista

E-Kontakti on yksi suomen suosituimpia nettitreffipalstoja josta moni on jo löytänyt itselleen kumppanin. Alla kerromme miten E-Kontaktin palvelu toimii, kenelle se sopii ja paljonko palvelu maksaa.
 
Huom! Tarjoamme kaikille uusille käyttäjille 3 päivän ilmaisen testijakson E-Kontaktiin. Tartu tarjoukseen tästä!
 
Kotimainen E-Kontakti näki päivänvalon vuonna 2009 ja tarjoaa nykyään turvallista ja luotettavaa palvelua heille jotka etsivät itselleen kumppania tositarkoituksella. Palvelun suosio on kasvanut vuosi vuodelta ja näinä päivinä palveluun on tehty yhteensä noin 350 000 profiilia.
 
E-Kontaktin omistaa Alma Media ja palvelua mainostetaan “Aitojen ihmisten kohtauspaikkana”. Tällä halutaan painottaa sitä, että palvelu on tarkoitettu asiallisille henkilöille jotka etsivät rakkautta. E-Kontakti ei siis yritä kilpailla Tinderin kanssa. Jokainen profiili tarkistetaan ylläpidon puolesta, joten feikkiprofiilejä tulee harvemmin vastaan jos päätät testata palvelua. Käyttäjämme ovat antaneet palvelulle pääsääntöisesti positiivista palautetta. Yle teki jonkun aikaa sitten jutun deittipalveluista.
 

Kenelle E-Kontakti sopii?

Mikäli olet käynyt läpi kaikki ilmaiset deittipalvelut läpi ja et ole näistä vielä löytänyt sit oikeaa, voit E-Kontakti olla sinulle sopiva vaihtoehto. Niin kuin kaikissa deittipalveluissa, on E-kontaktilla myös 18 vuoden ikäraja. Palvelu ei ilmoita että olisi tarkoitettu jollekin tietylle ikräyhmälle, vaan kaikki ovat tervetulleita. Palvelua käyttävät kuitenkin vähän varttuneemmat henkilöt. Keski-ikä vaihtelee 45-54 vuoden välillä.

E-Kontaktista voi etsiä kaikenlaista seuraa, mutta palvelu sopii parhaiten niille jotka etsivät seuraa tositarkoituksella. Voit hakea palvelusta ihan vain deittiseuraa tai ystäviä, mutta seksiseuran hakeminen on kiellettyä. Voit asettaa profiilisi asetuksissa oletko hakemassa ystävyyttä, harrastusseuraa, matkakaveria, romanssia, seurustelusuhdetta tai avioliittoa.

Miten rekisteröidyn E-Kontaktin palveluun?

Ilmaisen koejakson haluavat kannattaa klikata tästä ja syöttää seuraavanlainen alennuskoodi: XXXXX

Itse rekisteröintiprosessi menee standardikaavan mukaan ja ei ole yhtä monimutkainen kuin esim. Eliittikumppanin. Jos haluat tehdä kaiken kerralla, kannattaa täyttää kaikki pakolliset ja vapaaehtoiset kohdat heti alkuvaiheessa. Kun olet tässä vaiheessa, kannattaa kaikki kohdat täyttää jotta löydät heti sopiva kumppaniehdokkaita. Ne henkilöt jolla on vain vähän aikaa ja haluavat täytyy vain tarvittavat saavat kertoa sukupuolensa, syntymäaikansa, maansa, kaupungin, maakunnan, siviilisäädyn, paljonko käyttävät alkoholia, tupakoivatko, mikä heidän äidinkielensä on ja tietenkin myös minkä sukupuolista seuraa etsivät.

Profiilikuvaa ei ole pakko ladata heti rekisteröinnin yhteydessä. Treffideitti.comin vinkki kaikille jotka eivät halua ladata kuvaansa palveluun on se, että ilman kuvaa on mahdollisuutesi saada treffikutsuja hyvin pieni. Kuvan saat ladattua joko suoraan Facebookista, tiedostosta tai voit myös ottaa uuden kuvan webbikameran avulla.

E-Kontakti kokemukset

E-Kontaktin palvelusta löytyy riittävästi toimintoja sekä käyttäjiä, joten tekemistä täällä ainakin riittää. E-Kontakti ilmoitta sivuillaan että 75% käyttäjistään löytävät palvelun avulla seuraa. Jotta löytäisit sinulle sopivaa seuraa, kannattaa oma profiili laatia kunnolla ja ladata mahdollisimman hyvä profiilikuva. 

Palvelun etusivulla saat aina ensin eteesi parrasvaloviestejä, hakukentän, kuvia mahdollisista treffikumppaneista, juuri lisättyjä kuvia sekä tiedot siitä kuka on juuri kirjautunut palveluun. Parrasvaliviesti on tekstikenttä johon voit kirjoittaa haluamasi viesti, joka näkyy vain tietylle ikäryhmälle. Parrasvaloviesteistä voit maksaa erikseen tai jos sinulla on Pluspaketti voit käyttää paketin tarjoamia ilmaisviestejä.

Sivusto en aluksi ehkä hieman sekava, mutta vähän ajan kuluttua ilmeeseen tottuu. E-kontaktia voi käyttää joko tietokoneella tai kännykällä. Mobiiliversio on toteutettu kunnolla ja toimii melkein paremmin kuin tietokoneella.

E-Kontakti rekisteröinti

Alla näet E-Kontaktin rekisteröintiprosessin kokonaisuudessaan. Prosessissa on monta askelta jos vertaa esim. Seruaajokaiselle -palveluun. Profiilin luontivaiheessa ollaan selvästi huomioitu mobiilioptimointi, joten rekisteröityminen hoituu helposti puhelimella. Jokaista asiaa kysytään aina eri sivulla, siksi profiilin luomisessa kestää ehkä vähän aikaa kun jokainen kohta täytyy käydä läpi. Prosessissa on ainoastaan monivalintakysymyksiä, mutta mukana on myös yksi ruutu johon täytyy selittää minkälaista seuraa etsii.

Prosessi on kaikin puolin kätevä ja profiilin luominen pitäisi onnistua kaikilta käyttäjiltä ongelmitta. Suosittelemme että luot profiilin puhelimella, jotta saat heti otettua profiilikuvan prosessin aikana. Profiilikuva kannattaa aina ladata deittipalveluun.

E-Kontaktin ominaisuuksia:

 • Muille käyttäjille voi lähettää tavallisia viestejä tai flirttejä.
 • Hakuja voi tehdä monen eri kriteerin mukaan. Palvelusta ei kuitenkaan löydy vapaata sanahakua.
 • Näet kuka on vieraillut profiilissasi.
 • Voit liittää profiiliisi tietoa itsestäsi monivalintakysymysten avulla. 
 • Kuva-albumeja voi lisätä vapaasti. 
 • Toisen käyttäjien profiilissa näkyy milloin ovat viimeksi kirjautuneet. 
 • Voit valita voiko muut käyttäjät lähettää sinulle esim. flirttejä. 
 • Et näe suoraan onko toisella käyttäjällä maksullinen jäsenyys käytössä.

Paljonko E-Kontaktin jäsenyys maksaa?

E-Kontakti jäsenyys maksaa:

 • 2 viikon jäsenyys maksaa 24,90€
 • 1 kuukauden jäsenyys maksaa 34,90€
 • 3 kuukauden jäsenyys maksaa 59,90€ (19,97€ / kk)
 • 6 kuukauden jäsenyys maksaa 89,90€ (14,98€ / kk)

E-Kontaktiin rekisteröityminen on aina ilmaista ja pääset tällä ilmaispaketilla hyvin alkuun. Palvelu on kuitenkin maksullinen ja suurin osa ominaisuuksista on tarkoitettu heille jotka ovat maksaneet kuukausimaksunsa. E-Kontakti ei ole markkinoiden kallein palvelu, joten tässä on hyvä palvelu josta aloittaa nettdeittailu!

Ilmaisella profiililla voit kuitenkin muokata omaa profiiliasi vapaasti, tarkastella muiden käyttäjien profiileja, selata muiden käyttäjien kuvia ja katsoa kuka on vieraillut profiilisivullasi sekä vastaanottaa flirttejä. Jos olet todenteolla liikkeellä, kannattaa sinun ehdottomasti maksaa yhden kuukauden jäsenmaksun.

Miten E-Kontaktin maksullinen jäsenyys eroaa Pluspaketista?

Maksulliseen pakettiin kuuluu:

 • Kaikki toiminnot jotka kuuluvat ilmaiseen profiiliin.
 • Mahdollisuuden viestitellä vapaasti muiden käyttäjien kanssa.


Pluspakettiin kuuluu:

 • Voit tarkastella muiden profiileja ilman että käynnistäsi jää jälkelä toiselle käyttäjälle.
 • Saat aina jokaiselle viestille lukukuittauksen.
 • Voit yhden kuva-albumin sijaan luoda viisi eri albumia.
 • Saat mahdollisuuden suodattaa viestejä ja kävijöitä ikävalintasi mukaan.
 • Kuukauden aikana saat käyttöösi 15 ilmaista Parrasvaloviestiä.
 • Käyttöösi saat myös Match- viestikoneen.

Pluspaketti ei ole millään tavalla pakollinen hankinta, mutta joillekin tuo paketti voi olla arvokas. Monet jäsenet arvostavat näitä lisäominaisuuksia ja ovat valmiita maksamaan näistä. E-Kontakti Pluspaketti maksaa 7€ kuukaudessa.

E-Kontaktin käyttäjät ja profiilin yksityisyys

E-Kontakti on yksi suomen suurimmista treffipalstoista. Kuten kaikissa muissa palveluissa, on tämänkin palvelun ikäraja 18v. Palvelu on kaikille avoin, mutta nopeasti katsottuna huomaa että eniten seuraa löytää yli 40 vuotiaat käyttäjät. Myös E-Kontaktissa seuraa etsii enemmän miehet kuin naiset. Jokaiselle naiselle löytyy kaksi miestä. Tästä “ongelmasta” kärsii melkein jokainen deittipalvelu, paitsi ehkä Eliittikumppani. Muiden dettipalveluiden käyttäjäkunta on useimmiten 30 v paikkeilla, mutta E-kontaktissa tämä ikähaitari on 49-54 välillä.

Jotkut deittipalvelut esittelevät käyttäjiään etusivulla, jotta palveluun saataisiin lisää käyttäjiä. Ilman lupaa E-Kontakti ei kuitenkaan lisää profiilikuvaasi etusivulle. Profiiliasetuksista voit kuitenkin estää tämän, mutta oletuksena kuvaasi voidaan esitellä etusivulla. Kannattaa siis käydä kaikki asetukset läpi ennen kuin lisäät profiilikuvasi. Deittiprofiilisi ei kuitenkaan näy ulkopuolisille ollenkaan, vaan ainoastaan muille käyttäjille. 

Profiilikuvasi näkyy kaikille käyttäjille, mutta kuva-albumit voi rajata näkymään tietyille käyttäjille. Jos sinua lähestyy palvelussa joku jonka kanssa et halua olla tekemisissä, voit estää tämän kokonaan. 

E-kontakti deitti

Sisällysluettelo

E-kontaktin hyvät ja huonot puolet

Ilmainen deittipalvelu

Usein kysytyt kysymykset

Kannattaako nettitreffit jos haluan oikean parisuhteen?

Jos etsit oikeaa parisuhdetta, kannattaa sinun todellakin rekisteröityä treffipalstalle! Deittipalveluissa voit rauhassa käydä läpi sopivia treffikumppaneita ilman mitään paineita. Vaikka löytäisitkin deittipalvelusta täydelliset treffit, ei se tarkoita että hän olisi se oikea. Pääset kuitenkin treffipalstan avulla vauhtiin ja voit heti etsiä itsellesi uuden treffikumppanin. 

Lasketaanko nettitreffit oikeiksi treffeiksi?

Nettitreffit on ehkä hieman harhaanjohtava sana. Nettitreffit ovat ehkä enemmän alusta jossa voi tavata ihmisiä, keskustella rauhassa ja sen jälkeen sopia oikeat treffit. Kaikki jotka luovat profiilin treffipalstalle ovat etsimässä itselleen seuraa, joten treffipalsta on hyvä keino avata keskusteluyhteys. 

Mitä jos tuttuni huomaavat löytävät profiilini treffipalstalla?

Seuran etsiminen netistä ei ole millään tavalla noloa tai erikoista. Voit hyvin mielin luoda profiilit niin moneen deittipalveluun kun haluat! Netti on nykyään suosituin paikka etsiä seuraa, joten täältä on aina hyvä aloittaa. Jos joku tuttusi pitää nettideittailua outona, ei hän varmaan itse ole tätä koskaan koittanut.

Jos en pääsekään treffeille?

Tämä mahdollisuus on aina olemassa. Jos et millään tavalla löydä sopivaa seuraa, voi olla että jostain syystä kelpuuta yhtäkään ehdokasta. Nettideittailuun kannattaa lähetä avoimin mielin tapaamaan uusia ihmisiä! Joillakin treffipalveluilla mainostaa treffitakuuta, mutta tähän kannattaa suhtautua varauksella.

Voiko nettideittailu olla vaarallista?

Nettideittailu ei sinänsä ole millään lailla vaarallista. Olet yhteydessä ainoastaan netin kautta ja voit lopettaa keskustelut aina silloin kun haluat. Varoituskellojen pitäisi soida jos toinen osapuoli ei ehkä ole se joka näkyy profiilikuvassa tai jos joku pyytää sinulta rahaa. 

Onko nettideittailu todellakin ilmaista?

Kyllä, pääset tutustumaan uusi ihmisiin netissä ihan ilmaiseksi. Monella palvelulla saa kuitenkin maksullisia lisäpalveluja jos haluat parantaa mahdollisuuksiasi löytää sopivaa treffiseuraa. Jos et ole varma mistä treffipalstasta sinun kannattaisi aloittaa, voit tutustua Treffideitti.comin oppaaseen tästä.