Treffideitti.com

Lue Nextloven kattava infopaketti tästä! Katso onko Nextlove sinulle vai sopisiko sinulle joku muu treffipalsta.

Nextlove kokemuksia ja arvostelu

Lue artikkelimme Nextlovesta, niin näet suoraan onko palvelu sinulle sopiva.

Nextlove hyvät ja huonot puolet

Tietoa Nextlove -palvelusta

Netistä löytyy nykyään deittipalvelua joka lähtöön. Enää ei löydy niin monta palvelua jotka sopisivat yleiseen käyttöön, jos ei ota laskuihin mukaan esim. E-Kontakti. Nykyään tarjolla on nettitreffejä tietyn ikäisille (50Plusmatch) tai heille jolla on tietyn tasoinen koulutus (Eliittikumppani). Nextlove jatkaa samanlaista rataa tarjoamalla tietylle kohderyhmälle palveluitaan. 

Nextlove avattiin Suomessa vuonna 2013 ja palvelu toimii myös muissa pohjoismaissa. Nextlove on ensisijaisesti tarkoitettu heille jotka ovat eronneet tai ovat yksinhuoltajia. Palvelu ei ole Suomessa varsin tunnettu ja mitään suurempaa mainoskampanjaa ei ole näkynyt. 

 Kenelle Nextlove sopii?

Kuten aiemmin mainitsimme, on Nextlove tarkoitettu heille jotka ovat eronneet tai ovan yksinhuoltajia. Kyseiset tilanteet ovat ajan mittaan yleistyneet ja seuranhaku tavallisessa deittipalvelussa ei ole aina paras vaihtoehto esim. yksinhuoltajille. Tarjolla ei ole aina semmoisia ihmisiä jotka ovat etsimässä kumppania toden teolla. Tämä koskee etenkin palveluita jotka ovat täysin ilmaisia. Nextloven kuukausimaksu on ehkä hieman korkeampi kun muilla palveluilla, mutta tämäkin voi olla hyvä asia. Ilmaiset palvelut houkuttelevat usein kaikenlaista porukkaa, mutta he jotka ovat tosissaan etsimässä seuraa maksavat mielellään kuukausimaksuja. Koska Nextlove on juuri eronneille ja yksinhuoltajille, kannattaa todellakin harkita palvelun maksullista jäsenyyttä.

Miten rekisteröidyn Nextloven palveluun?

Tämä toimii samalla tavalla kun kaikissa muissakin deittipalveluissa. Rekisteröinti pyytää ensin sähköpostiosoitetta ja tämän jälkeen täytät tärkeimmät tiedot deittiprofiiliisi. Tämän jälkeen sinun täytyy vielä vahvistaa sähköpostiosoitteesi klikkaamalla linkkiä jonka sait Nextloven asiakaspalvelusta. Palvelu ohjaa sinut suoraan etusivulle jossa vastaat vielä pariin kysymykseen. Kysytään pituutta, painoa, koulutusta, palkkaa ja varallisuutta. Tästä eteenpäin olet omillasi ja voit rauhassa selailla palvelun muita käyttäjiä. Viestittely vaatii kuitenkin maksullisen jäsenyyden. Kerromme tällä sivulle myös paljonko Nextlove maksaa.

Nextlove kokemukset

Nextloveen rekisteröityminen oli yllättävän helppoa. Pari kysymystä oli jostain syystä englanniksi ja osa suomeksi. Itse palvelu oli lopulta myös kokonaan englanniksi, mutta hyvin tuolla pärjää vaikka puhuisikin vain vähän englantia. Etusivulla näkyy kaikki palvelun sinkut, myös muiden pohjoismaiden sinkut. Helpoin tapa suodattaa ulkomaalaiset pois on haun kautta. Valitset vain paikkakuntasi ja haluttu ikähaitari.

Päätimme kokeilla Nextloven maksettua jäsenyyttä kolmen kuukauden ajan. Parin henkilön kanssa chattailimme jonkun aikaa ja yksillä treffeillä tuli käytyä. Suurin osa käyttäjistä olivat tosiaan yksinhuoltajia tai hiljattain eronneita. Palvelu siis tarjoaa sitä mitä lupaakin.

Paljonko Nextlove jäsenyys maksaa?

Nextloven jäsenyys maksaa:

 • 3 kuukauden jäsenyys maksaa 42,00€ kuukaudessa.
 • 6 kuukauden jäsenyys maksaa 31,52€ kuukaudessa.
 • 12 kuukauden jäsenyys maksaa 63,00€ kuukaudessa.

Maksun voi hoitaa joko maksukortilla, Paypalin kautta tai Paysafecardilla. Paysafecard on täysin anonyymi maksutapa. Jäsenyytesi uusitaan aina automaattisesti kun jäsenyys on umpeutumassa. Automaattisen uusimisen voi kuitenkin peruuttaa omissa asetuksissa.

Miten Nextlove perusjäsenyys eroaa Premium-jäsenyydestä?

Perusjäsenenä saat:

 • Käyttää hakutoimintoa
 • Nähdä muiden käyttäjien kuvia
 • Lähettää flirttejä

Premium-jäsenyyteen kuuluu:

 • Kaikki perusjäsenten ominaisuudet
 • Viestien lähettäminen ja lukeminen
 • Näet kuka on vieraillut profiilissasi
 • Näet kuka on lähettänyt sinulle flirttejä ja lahjoja
 • Et näe mainoksia
 • Voit lähettää lahjoja

Nextlove käyttäjät ja profiilin yksityisyys

Perusnäkymässä saat esiin kaikki pohjoismaiden käyttäjät. Tämä on ehkä hieman turhaa, jos et ole hakemassa seuraa ulkomailta. Nämä kannattaa suodattaa pois suoraan haun kautta. Suurin osa Suomen käyttäjistä löytyvät pääkaupunkiseudulta. Pari profiilia näyttää ehkä hieman epäilyttävältä. Nämä voivat olla ns. täyteprofiileja, jotta saadaan palvelu näyttämään paremmalta. Jos kuitenkin löydät kiinnostavat profiiliin, kannattaa ehdottomasti laittaa viestiä!

Palvelu toimii hyvin heille jotka arvostavat yksityisyyttä. Et koskaan tarvitse antaa nimeäsi ja muille näkyy ainoastaan nimimerkkisi. Kuviasi voit myös sumentaa tai toisilla tavoin anonymisoida. Kaikki liikenne tapahtuu salatun yhteyden kautta, eli kukaan muu ei näe mitä teet sivustolla. 

Sisällysluettelo

Nextlove hyvät ja huonot puolet

Usein kysytyt kysymykset

Kannattaako nettitreffit jos haluan oikean parisuhteen?

Jos etsit oikeaa parisuhdetta, kannattaa sinun todellakin rekisteröityä treffipalstalle! Deittipalveluissa voit rauhassa käydä läpi sopivia treffikumppaneita ilman mitään paineita. Vaikka löytäisitkin deittipalvelusta täydelliset treffit, ei se tarkoita että hän olisi se oikea. Pääset kuitenkin treffipalstan avulla vauhtiin ja voit heti etsiä itsellesi uuden treffikumppanin. 

Lasketaanko nettitreffit oikeiksi treffeiksi?

Nettitreffit on ehkä hieman harhaanjohtava sana. Nettitreffit ovat ehkä enemmän alusta jossa voi tavata ihmisiä, keskustella rauhassa ja sen jälkeen sopia oikeat treffit. Kaikki jotka luovat profiilin treffipalstalle ovat etsimässä itselleen seuraa, joten treffipalsta on hyvä keino avata keskusteluyhteys. 

Mitä jos tuttuni huomaavat löytävät profiilini treffipalstalla?

Seuran etsiminen netistä ei ole millään tavalla noloa tai erikoista. Voit hyvin mielin luoda profiilit niin moneen deittipalveluun kun haluat! Netti on nykyään suosituin paikka etsiä seuraa, joten täältä on aina hyvä aloittaa. Jos joku tuttusi pitää nettideittailua outona, ei hän varmaan itse ole tätä koskaan koittanut.

Jos en pääsekään treffeille?

Tämä mahdollisuus on aina olemassa. Jos et millään tavalla löydä sopivaa seuraa, voi olla että jostain syystä kelpuuta yhtäkään ehdokasta. Nettideittailuun kannattaa lähetä avoimin mielin tapaamaan uusia ihmisiä! Joillakin treffipalveluilla mainostaa treffitakuuta, mutta tähän kannattaa suhtautua varauksella.

Voiko nettideittailu olla vaarallista?

Nettideittailu ei sinänsä ole millään lailla vaarallista. Olet yhteydessä ainoastaan netin kautta ja voit lopettaa keskustelut aina silloin kun haluat. Varoituskellojen pitäisi soida jos toinen osapuoli ei ehkä ole se joka näkyy profiilikuvassa tai jos joku pyytää sinulta rahaa. 

Onko nettideittailu todellakin ilmaista?

Kyllä, pääset tutustumaan uusi ihmisiin netissä ihan ilmaiseksi. Monella palvelulla saa kuitenkin maksullisia lisäpalveluja jos haluat parantaa mahdollisuuksiasi löytää sopivaa treffiseuraa. Jos et ole varma mistä treffipalstasta sinun kannattaisi aloittaa, voit tutustua Treffideitti.comin oppaaseen tästä.