Treffideitti.com

Lue Victoria Milanin kattava infopaketti tästä! Katso onko Victoria Milan sinulle vai sopisiko sinulle joku muu treffipalsta.

Victoria Milan kokemuksia ja arvostelu

Lue artikkelimme Victoria Milan -palvelusta, niin näet suoraan onko palvelu sinulle sopiva.

Victoria Milanin hyvät ja huonot puolet

Tietoa Victoria Milanista

Victoria Milan on kansainvälinen deittipalvelu joka toimii netissä. Suomessa Victoria Milan aloitti jo vuonna 2011 ja tällä hetkellä palvelua käyttää yli 200 000 suomalaista. Ympäri maailmaa palvelulla on jo miljoonia käyttäjiä. 
 
Palvelusta voit hakea kaikenlaista seuraa. Suurin osa käyttäjistä hakevat Victoria Milanin kautta lyhyitä seksisuhteita, mutta jotkut myös pitempää suhdetta. Jotkut hakevat myös vain ihan juttuseuraa, vaikka palvelu ei ihan tähän tarkoitukseen ei ole paras mahdollinen. Sivuston tärkein käyttäjäryhmä on varatut ihmiset jotka etsivät salasuhdetta. 
 

Victoria Milan oli heti uutisissa kun palvelu lanseerattiin Suomessa. Victoria Milan aloitti mainoskampanjansa heti kunnolla ja ripusti Helsingissä seinälle seksiä tihkuvan mainoslakanan. Tästä ilmoitettiin heti Mainonnan eettiselle neuvostolle. Victoria Milan sai tästä huomautuksen ja myöhemmin lakana vaihdettiin. Mediassa arveltiin myös että yhtiön ilmoittamat käyttäjämäärät sekä naisten ja miesten suhdeluvut eivät ole oikeita. 

Kenelle Victoria Milan sopii?

Victoria Milan on tarkoitettu erityisesti varatuille henkilöille jotka etsivät seuraan suhteensa ulkopuolelta. Tämän takia sivustoa nimitetään usein pettämissivustoksi. Palveluun voi kuitenkin rekisteröityä myös sinkkuna, mutta pääasiallinen kohderyhmä on varatut henkilöt. 

Jos siis haluat etsiä seuraa parisuhteesi ulkopuolelta, on Victoria Milan hyvä vaihtoehto. Vaikka palvelun eettinen pohja onkin monen tahon puolesta kyseenalaistettu, on päätös lähteä mukaan aina henkilön oma. Jos jollain on tarvetta saada jännitystä omaan elämään salasuhteen avulla, pääset ainakin alkuun Victoria Milanin avulla. Alla näet vielä lyhyen oppaan miten pääset rekisteröitymään + muuta hyödyllistä tietoa.

Miten rekisteröidyn Victoria Milan -palveluun?

Victoria Milanin rekisteröitymisvaihe on tuttu jos olet joskus aiemmin kokeillut nettideittailua. Lomake on kolmessa osassa ja koko sen täyttäminen vie noin 5 minuuttia, eli moneen kysymykseen sinun ei tarvitse vastata. Deittiprofiilin pakolliset tiedot ovat käyttäjänimi, syntymäaika, kotikaupunki, oma seksuaalinen suuntautuminen sekä toisen osapuolen seksuaalinen suuntautuminen.

Profiilikuvan lisääminen on mahdollista myös tässä vaiheessa. Victoria Milanin mukaan ne jotka lataavat profiilikuvan saavat 15 kertaa enemmän huomiota. Oman naaman sijaan voit myös asettaa profiilikuvaksi jonkun muun osan ruumiistasi. Jos päätät lisätä kasvokuvan, voit muokata kasvosi tunnistamattomaksi palvelun oman työkalun avulla. Jotkut haluavat ehkä kuvansa näkyviin vain tietyille henkilöille, mikä on Victoria Milanin palvelussa mahdollista. Voit siis lähettää jollekin suoran linkin josta vain hän näkee kaikki kuvasi. Kun kaikki tämä on hoidettu, pääset palveluun etsimään seuraa!

Victoria Milan kokemukset

Kukaan käyttäjistämme ei ymmärrettävästi ole kertoneet meille kokemuksiaan palvelusta. Moni vierailija on kuitenkin päättänyt rekisteröityä palveluun, koska tämä on täysin ilmaista. Monelle ilmaistili on se mihin jäädään ja palvelusta ei koskaan lähdetä hakemaan seuraa toden teolla. 

Tämä asia mainittiin myös Helsingin Uutisen jutussa, jossa tutkija arveli että kaikki Victoria Milanin ilmoittavat luvut ei ehkä ole todellisia. Yhtiön ilmoittama käyttäjämäärä on ehkä totta, mutta kiinnostavin asia on kuinka monta näistä ovat aktiivisia käyttäjiä. Yhtiön mukaan miehiä on 54% ja naisia 46%. Tutkija uskoo että miehiä löytyy palvelusta 90% ja loput on naisia. Naisia on usein houkuteltu mukaan ilmaisella jäsenyydellä. Toki moni nainen on keskustelupalstalla ilmoittanut että lähtevät palveluun tarkastamaan löytyykö oma mies sieltä. Jutussa oli myös pari kokemusta parilta mieheltä. He kyllä löysivät seuraa, mutta ei ehkä semmoista mitä tulivat hakemaan.

Uusi Suomi julkaisi monta vuotta sitten myös testin jossa yksi bloggari rekisteröityi Victoria Milanin palveluun. Jutun mukaan sieltä löytyi yllättävän helposti naisseuraa ja pääsi näiden kanssa chattailemaan helposti. Suurin osa naisista etsivät miestä joka antaisi heille huomiota ja etsivät pientä kipinää. Bloggarin vinkki miehille oli kuitenkin se, että kannattaa pysyä näistä naisista kaukana.

Paljonko Victoria Milan jäsenyys maksaa?

Victoria Milan jäsenyyden hinnat:

 • 1 kuukauden jäsenyys 54,99€
 • 3 kuukauden jäsenyys 119,97€ (39,99€/kk)
 • 6 kuukauden jäsenyys 179,94€ (29,99€/kk)
 • 12 kuukauden jäsenyys 239,88€ (19,99€/kk)

Naisille Victoria Milan on 100% ilmainen. Naiset saavat kaikki ominaisuudet käyttöönsä ja voivat keskustella miesten kanssa ilman mitään rajoituksia.

Kuukausimaksut voi hoitaa joko luotto- tai pankkikortilla. Tiliotteella ei kuitenkaan näy nimeä Victoria Milan, vaan joku muu huomaamattomampi nimi. Jos haluat hoitaa maksut anonyymisti, voit ostaa Paysafecard -kortin. Tämä ns. kertakäyttöinen luottokortti jonka ostat esim. R-kioskilta. Korttiin on ladattu tietty summa ja maksu hoituu pin-koodilla joka löytyy kortin etupuolelta.

Miten Victoria Milan perusjäsenyys eroaa Premium-jäsenyydestä?

Perusjäsenenä saat:

 • Oman persoonallisen deittiprofiilin.
 • Mahdollisuuden asettaa kuvasi yksityiseksi.
 • Työkalun jolla voit anonymisoida kuvasi.
 • Katsella muiden profiileja vapaasti.
 • Hakutoiminnan.


Premium-jäsenyyteen kuuluu:

 • Kaikki yllä mainitut ominaisuudet.
 • Tarkennettu haku ja hakujen tallentaminen.
 • Mahdollisuus flirttaila muiden kanssa.
 • Lukea ja lähettää viestejä.
 • Profiilisi näkyy ilmaisjäsenille.
 • Chattailu muiden jäsenten kanssa.

Premium-paketin lisäksi voit ostaa itsellesi pisteitä, joilla sitten voit ostaa palveluun lisätoimintoja. Voit esim. ostaa enemmän viestejä tai näkyvyyttä. Lisäviestit maksavat 5 pistettä ja lisänäkyvyys maksaa 50 pistettä. Alla vielä pisteiden hinnoittelu:

 • 150 pistettä: 19,99€
 • 550 pistettä: 54,99€
 • 1100 pistettä: 89,99€

Jäsenyytesi uusitaan aina automaattisesti aina pari päivää ennen kuin tilaus päättyy. Tämän voit kuitenkin perua omissa asetuksissa etukäteen, jos tiedät ettet halua jatkaa jäsenenä. 

Victoria Milanin käyttäjät ja profiilin yksityisyys

Niin kuin varmaan arvaatkin, on suurin osa Victoria Milanin käyttäjistä jo parisuhteessa. Täältä he etsivät muita salasuhdetta tai seksiseuraa. Palvelussa on myös sinkkuja mukana, mutta nämä ovat vähemmistössä. Kuten aiemmin mainitsimme, on palvelussa paljon enemmän miehiä kun naisia. Tämä ei kuitenkaan tarkoita että naisia täältä ei löydy ollenkaan. Koko palvelu on naisille ilmainen, joten heidän ei tarvitse maksaa premium-paketista senttiäkään. 

Koska Victoria Milan on ns. pettämissivusto, on yhtiö satsannut resursseja palvelun yksityisyyteen ja turvallisuuteen. Yksityisyysasetuksissa on paljon säätöjä jota käyttäjä voi halutessaan käyttää. Ainoa henkilötieto mikä palveluun täytyy syöttää on sähköpostiosoitteesi. Jos haluat pysyä täysin anonyyminä, voit aina luoda uuden sähköpostiosoitteen tätä varten.

Deittiprofiilisi ei tule näkymään ulkopuolisille missään tapauksessa. Käyttäjiä ei esitellä etusivulla missään tapauksessa. Yksityisyysasetuksissa voit myös valita onko profiilisi julkinen vai näkyykö se ainoastaan omille suosikkikäyttäjille. Kuvat vois myös asettaa yksityiseksi ja sumentaa osan kuvasta. Profiilikuvaksi vois myös asettaa kuvan josta sinua ei tunnista. Asetuksista saat myös säädettyä kuka voi lähettää sinulle viestejä ja flirttejä. Muita käyttäjiä voi myös blokata tarvittaessa. 

Sisällysluettelo

Victoria Milanin hyvät ja huonot puolet

Usein kysytyt kysymykset

Kannattaako nettitreffit jos haluan oikean parisuhteen?

Jos etsit oikeaa parisuhdetta, kannattaa sinun todellakin rekisteröityä treffipalstalle! Deittipalveluissa voit rauhassa käydä läpi sopivia treffikumppaneita ilman mitään paineita. Vaikka löytäisitkin deittipalvelusta täydelliset treffit, ei se tarkoita että hän olisi se oikea. Pääset kuitenkin treffipalstan avulla vauhtiin ja voit heti etsiä itsellesi uuden treffikumppanin. 

Lasketaanko nettitreffit oikeiksi treffeiksi?

Nettitreffit on ehkä hieman harhaanjohtava sana. Nettitreffit ovat ehkä enemmän alusta jossa voi tavata ihmisiä, keskustella rauhassa ja sen jälkeen sopia oikeat treffit. Kaikki jotka luovat profiilin treffipalstalle ovat etsimässä itselleen seuraa, joten treffipalsta on hyvä keino avata keskusteluyhteys. 

Mitä jos tuttuni huomaavat löytävät profiilini treffipalstalla?

Seuran etsiminen netistä ei ole millään tavalla noloa tai erikoista. Voit hyvin mielin luoda profiilit niin moneen deittipalveluun kun haluat! Netti on nykyään suosituin paikka etsiä seuraa, joten täältä on aina hyvä aloittaa. Jos joku tuttusi pitää nettideittailua outona, ei hän varmaan itse ole tätä koskaan koittanut.

Jos en pääsekään treffeille?

Tämä mahdollisuus on aina olemassa. Jos et millään tavalla löydä sopivaa seuraa, voi olla että jostain syystä kelpuuta yhtäkään ehdokasta. Nettideittailuun kannattaa lähetä avoimin mielin tapaamaan uusia ihmisiä! Joillakin treffipalveluilla mainostaa treffitakuuta, mutta tähän kannattaa suhtautua varauksella.

Voiko nettideittailu olla vaarallista?

Nettideittailu ei sinänsä ole millään lailla vaarallista. Olet yhteydessä ainoastaan netin kautta ja voit lopettaa keskustelut aina silloin kun haluat. Varoituskellojen pitäisi soida jos toinen osapuoli ei ehkä ole se joka näkyy profiilikuvassa tai jos joku pyytää sinulta rahaa. 

Onko nettideittailu todellakin ilmaista?

Kyllä, pääset tutustumaan uusi ihmisiin netissä ihan ilmaiseksi. Monella palvelulla saa kuitenkin maksullisia lisäpalveluja jos haluat parantaa mahdollisuuksiasi löytää sopivaa treffiseuraa. Jos et ole varma mistä treffipalstasta sinun kannattaisi aloittaa, voit tutustua Treffideitti.comin oppaaseen tästä.