Treffideitti.com

Lue Eliittikumppanin kattava infopaketti tästä! Katso onko Eliittikumppani sinulle vai sopisiko sinulle joku muu treffipalsta.

Eliittikumppani kokemuksia ja arvostelu

Lue artikkelimme Eliittikummpanista, niin näet suoraan onko palvelu sinulle sopiva.

Eliittikumppanin hyvät ja huonot puolet

Tietoa Eliittikumppanista

Jotkut meistä muistavat vielä kun Eliittikumppani tuli markkinoille vuonna 2012. Näihin aikoihin yrityksellä oli käynnissä laaja mainoskampanja ja erikoisen nimen myötä palvelu jäi monen ihmisen muistiin. Eliittikumppani on euroopanlaajuinen palvelu jonka omistaa Spark Network Services GmbH. Palvelu on tarkoitettu heille jotka etsivät pitkäaikaista ja sopusointuista suhdetta kätevästi netin avulla. Eliittikumppani käyttää uniikkia ja tieteellistä Matching-menetelmää joka auttaa sinua löytämään sinulle sopivan kumppanin. Tässä huomioidaan aina jäsenten persoonallisuutta ja katsotaan miten hakukriteerit täsmäävät henkilöiden kesken. 
 
Vaikka olisitkin vasta aloittelemassa nettideittailua, voit hyvin aloittaa Eliittikumppanista. Alkuvaiheessa saat valita haluatko apua palvelun käyttöönotossa tutustumisprosessin avulla. Kun olet luonut profiilisi saat Matching-menetelmän avulla koko ajan uusia ehdokkaita joihin voit ottaa yhteyttä. Tutustumisprosessi vie sinua nettideittailun maailmassa eteenpäin, mutta treffeillä täytyy sinun itse hoitaa homma kotiin!
 

Kenelle Eliittikumppani sopii?

Mitään tarkkoja ehtoja et löydä Eliittikumppanin sivuilta. Ainoa ehto on tietenkin se, että olet täysi-ikäinen. Vaikka Eliittikumppanin nimestä saa sen kuvan että palvelu on tarkoitettu vain ja ainoastaan menestyneille ihmisille, on palvelu kaikille avoin. Palveluun kannattaa rekisteröityä jos sinulla on elämä kunnossa ja toivot löytäväsi rinnallesi ihmisen sen jakamaan. Eliittikumppani ei ole paras vaihtoehto jos etsit satunnaista seuraa, et tiedä minkälaista suhdetta haluat tai haluat paikata elämäsi puutteita uudella kumppanilla. 

Miten rekisteröidyn Eliittikumppanin palveluun?

Eliittikumppanin palveluun pääset helposti mukaan, mutta vaati sinulta hieman työtä. Niin kuin kaikissa deittipalveluissa, täytät alkuvaiheessa ainoastaan tärkeimmät asiakastietosi. Useimmat deittipalvelut kysyvät sinulta nämä tiedot ja sillä selvä, mutta Eliittikumppani kysyy tämän jälkeen vielä pari sataa kysymystä. 

Eliittikumppanin persoonallisuustesti on kattava ja jokaisen käyttäjän on pakko täyttää koko lomake. Kyselyssä on pari sataa kysymystä, jonka perusteella sinulle etsitään kumppani. Mikäli olet tositarkoituksella liikenteessä, ei kyselyn täyttäminen pitäisi olla mikään vaikea tehtävä. Koko kyselyä ei ole toki pakko täyttää kerralla, vaan voit jatkaa siitä mihin jäit viimeksi jos et heti jaksa. Kyselyn täyttäminen kestää sen 30 minuuttia. 

Testi koostuu monesta osasta ja kattaa kaiken mahdollisen. Tämän avulla yritetään selvittää sinun luonnetta, elämäntapoja sekä kiinnostuksen kohteita. Kysymyksiä riittää ja näiden kanssa ei kannatta hätäillä, vaan täytä koko testi silloin kun sinulla on hyvin aikaa. 

Kun olet päässyt koko testistä läpi, pääset tarkastelemaan omaa profiiliasi. Tässä vaiheessa voit lisätä itsesi kuvan tai montakin kuvaa jos niin haluat. Voit myös lisätä itsestäsi tietoja myös tässä vaiheessa. Tietoihisi voit lisätä tietoja esim. luonteestasi tai minkälaista suhdetta etsit. Tämän jälkeen profiilisi on valmis ja saatkin palvelulta heti pari kumppaniehdokasta!

Eliittikumppani kokemukset

Ensivaikutelmamme Eliittikumppanista oli hyvät. Heti kun profiili oli hoidettu kuntoon, saimme selkeän näkymän siihen miten koko palvelu toimii ja mitä meidän pitäisi tehdä seuraavaksi. Yläpalkista näkee suoraan onko tullut uusia viestejä tai onko joku käynyt katsomassa profiiliasi. Profiilikuvan voit lisätä suoraan omalta koneelta tai myös Facebookista. Tehdyt muutokset eivät näy suoraan kävijöille, vaan Eliittikumppani tarkistaa aina jokaisen tiedon tai kuvan jonka lisäät.

Huomasimme heti miten Eliittikumppani eroa muista deittipalveluista. Et pääse koskaan “selaamaan sinkkuja”, vaan sinulle ehdotetaan ainoastaan järjestelmän puolesta eri kumppaniehdokkaita. Tämä ei kuitenkaan tarkoita että sinulle ehdotetaan kerran pari ehdokasta ja uusia ei enää näy. Uusia käyttäjiä tulee joka päivä ja heti kun sinulle löytyy uusi ehdokas, saat tästä ilmoituksen. Parin päivän kuluttua huomasimme että uusia ehdokkaita ei enää tullut enää omalta paikkakunnalta. 

Kun löydät sinulle sopivan ehdokkaan, voit olla yhteydessä heihin kolmella tavalla. Kumppaniehdokasta voit lähestyä joko viestillä, hymyllä tai viiden ennalta määriteltyn kysymyksen avulla. Ei siis aina tarvitse aloittaa keskustelua heti viestillä. Kumppaniehdokkaan tiedoista näet suht paljon tietoa. Profiilissa kerrotaan ehdokkaan etunimi, ammatti, pituus, kansalaisuus, tupakoiko ja haluaako hän lapsia. 

Tämän tiedon alla on kaikki ne kentät jotka ehdokas on itse täyttänyt. Kysymykset liittyvät luonteeseesi, vapaa-aikaasi, arvoihisi ja elämäntapoihisi. Kentät ehdokas saa itse valita mihin haluaa vastata ja miten pitkän vastauksen hän näihin antaa. Joillakin ehdokkailla ketkä ovat tulleet vastaan on tämä kokonaan täytetty ja joillakin on vain vastauksia pariin kysymyksen. Yllättävän moni on myös jättänyt profiilikuvan pois kokonaan, mikä heikentää mahdollisuuksia löytää sopivaa seuraa. 

Paljonko Eliittikumppanin jäsenyys maksaa?

 • 1 kuukauden Premium-jäsenyys maksaa 99,90€ kuukaudessa.
 • 3 kuukauden Premium-jäsenyys maksaa 49,90€ kuukaudessa.
 • 6 kuukauden Premium-jäsenyys maksaa 37,90€ kuukaudessa.
 
Jos olet kyllästynyt ilmaisiin treffipalstoihin mistä ei löydy sen kummempaa seuraa, kannattaa sinun koittaa Elittikumppanin palvelua. He jotka etsivät toden teolla seuraa, ovat valmiita maksamaan hyvästä palvelusta. Ilmaisella peruspaketilla pääset vauhtiin, mutta jos haluat löytää sopivan kumppanin kannattaa sinun valita Premium-paketti.
 

Miten Eliittikumppanin perusjäsenyys eroaa Premium-jäsenyydestä?

Perusjäsenenä saat:

 1. Profiilin joka perustuu kattavan persoonallisuustestiin.
 2. Sinulle sopivia kumppaniehdokkaita.
 3. Mahdollisuus lisätä profiilikuva.
 4. Toiminnon jolla voit lähettää ja vastaanottaa hymyjä.


Premium-jäsenyyteen kuuluu:

 1. Kaikki ym. edut.
 2. Rajattomasti viestejä.
 3. Näet kaikkien valokuvat.
 4. Näet kuka on katsonut profiiliasi.
 5. Profiilisi näkyy paremmin muille käyttäjille.
 6. Viestien välitystiedot.
 7. Yksityiskohtaisemman profiilin.
 8. “Mitä jos-” kumppaniehdokkaita.

Mikäli olet tosissasi etsimässä kumppania, on Premium-jäsenyys ainoa järkevä vaihtoehto. Yhden kuukauden paketti ehkä näyttää kalliilta, joten on parempi ottaa ainakin kolmen kuukauden jäsenyys. 

Jäsenyysmaksun voit hoitaa joko luottokortilla tai Paypalin kautta. Huom! Jäsenyys uusitaan aina automaattisesti jos et itse sano sopimusta irti. Irtisanominen onnistuu aina asiakaspalvelun kautta. Asiakaspalvelu on auki arkisin 10-14 ja voit joko soittaa heille tai lähettää sähköpostia.

Eliittikumppanin käyttäjät ja profiilin yksityisyys

Eliittikumppanin palvelusta löydät monenlaista kumppaniehdokasta, mutta suurin osa on sivistynyttä ja asiallista porukkaa. Eniten löydät palvelusta 35-45 vuotiaita sinkkuja, jotka etsivät vakaata suhdetta. Naisia palvelussa on jopa enemmän kun miehiä.

Jos mietit tunnistaako joku tuttavasi sinut Eliittikumppanin sivuilta, ei sinun tarvitse tätä murehtia. Koko profiilisi näkyy vain kumppaniehdokkaille jotka ovat maksaneet Premium-jäsenyydestä. Perusjäsenet näkevät myös suurimman osan tiedoistasi, paitsi profiilikuvaasi. Ulkopuoliset käyttäjät eivät näe yhtään tietoja. Jos satut asumaan pienellä paikkakunnalla, voi joku peruskäyttäjä sinut ehkä tunnistaa. Tämä vaatii toki sen, että palvelu esittelee sinut hänelle mahdollisena kumppaniehdokkaana.

Tässä vielä Iltasanomien juttu Eliittikumppanista.

Treffideitti

Sisällysluettelo

Eliittikumppanin hyvät ja huonot puolet

Eliittikumppani treffit

Usein kysytyt kysymykset

Kannattaako nettitreffit jos haluan oikean parisuhteen?

Jos etsit oikeaa parisuhdetta, kannattaa sinun todellakin rekisteröityä treffipalstalle! Deittipalveluissa voit rauhassa käydä läpi sopivia treffikumppaneita ilman mitään paineita. Vaikka löytäisitkin deittipalvelusta täydelliset treffit, ei se tarkoita että hän olisi se oikea. Pääset kuitenkin treffipalstan avulla vauhtiin ja voit heti etsiä itsellesi uuden treffikumppanin. 

Lasketaanko nettitreffit oikeiksi treffeiksi?

Nettitreffit on ehkä hieman harhaanjohtava sana. Nettitreffit ovat ehkä enemmän alusta jossa voi tavata ihmisiä, keskustella rauhassa ja sen jälkeen sopia oikeat treffit. Kaikki jotka luovat profiilin treffipalstalle ovat etsimässä itselleen seuraa, joten treffipalsta on hyvä keino avata keskusteluyhteys. 

Mitä jos tuttuni huomaavat löytävät profiilini treffipalstalla?

Seuran etsiminen netistä ei ole millään tavalla noloa tai erikoista. Voit hyvin mielin luoda profiilit niin moneen deittipalveluun kun haluat! Netti on nykyään suosituin paikka etsiä seuraa, joten täältä on aina hyvä aloittaa. Jos joku tuttusi pitää nettideittailua outona, ei hän varmaan itse ole tätä koskaan koittanut.

Jos en pääsekään treffeille?

Tämä mahdollisuus on aina olemassa. Jos et millään tavalla löydä sopivaa seuraa, voi olla että jostain syystä kelpuuta yhtäkään ehdokasta. Nettideittailuun kannattaa lähetä avoimin mielin tapaamaan uusia ihmisiä! Joillakin treffipalveluilla mainostaa treffitakuuta, mutta tähän kannattaa suhtautua varauksella.

Voiko nettideittailu olla vaarallista?

Nettideittailu ei sinänsä ole millään lailla vaarallista. Olet yhteydessä ainoastaan netin kautta ja voit lopettaa keskustelut aina silloin kun haluat. Varoituskellojen pitäisi soida jos toinen osapuoli ei ehkä ole se joka näkyy profiilikuvassa tai jos joku pyytää sinulta rahaa. 

Onko nettideittailu todellakin ilmaista?

Kyllä, pääset tutustumaan uusi ihmisiin netissä ihan ilmaiseksi. Monella palvelulla saa kuitenkin maksullisia lisäpalveluja jos haluat parantaa mahdollisuuksiasi löytää sopivaa treffiseuraa. Jos et ole varma mistä treffipalstasta sinun kannattaisi aloittaa, voit tutustua Treffideitti.comin oppaaseen tästä.